Skövde CK - Team Sportson


2016

Teamets medlemmar består av cyklister från Skaraborg som vill ta sitt cyklande till nya nivåer och detta tillsammans med Skövde Cykelklubb. En stor styrka med teamet är just möjligheterna att träna tillsammans ofta och gemensamt utvecklas inför 2016. Teamet är komplett då vi har cyklister som är duktiga klättrare, tekniskt snabba, uthålliga, starka och explosiva. Satsningen innebär att cyklisterna kommer att satsa på XC och Långlopp men olika fokus på gren.



Teamet Består av:
David Hultström
Ni kan följa teamets resa på de personliga bloggarna. Klicka på namnet!

Vision

 Teamcyklisterna skall utvecklas och utmärka sig resultatmässigt under 2016. Teamet skall stå upp för god cykelanda och vara ambassadörer för Skövde Cykelklubb. Teamet värnar mycket om barn och ungdomsutvecklingen och kommer deltaga under dessa träningar varje vecka, detta för att skapa en starkare gemenskap i föreningen och öka intresset för cykelsporten hos barn & ungdomar. Teamet kommer även hålla i distanspass där hela föreningen är välkommen att deltaga.
Med förtroende från Skövde CK har teamet nu möjligheten att skapa en stark föreningskultur som innebär att teamet tillsammans med övriga medlemmar utvecklas. Varje framsteg hos en medlem kommer öka prestationen för oss i teamet. Vi hoppas även du vill vara med på denna resa.



Share on Google Plus

About Unknown

Skövde CK - Team Sportson. En satsning på cyklister i skaraborg. Följ vår utveckling på hemsidan.

0 kommentarer :

Skicka en kommentar