Teamchefens funderingar

Tänkte skriva lite om vad som händer kring Teamet.
Om jag tror att vi kommer att lyckas med teamets mål nästa år? Absolut säker.
efter att ha varit i lokalen en stund på dagens träning och sett killarna träna och pusha varandra och tagit del av den grymma stämning som råder bland killarna tror jag att Teamets mål överträffas.
Så hur ser då Skövde CK-Team Sportsons mål ut! Vi har naturligtvis resultatmål i teamet. Top 50 för samtliga cyklister i LLC cupens deltävlingar, samtliga cyklister i första ledet i LLC. Top 10 i Västgötacupen. Sedan har varje cyklist egna individuella mål, men de kan ni läsa om på cyklisternas egna bloggar. Vi har också prestationsmål i teamet. Vi skall vara med och utveckla
ungdomsverksamheten i Skövde Cykelklubb genom att bla deltaga på tisdagarnas ungdomsträningar. Vara en del i teknikträningen med klubbens ungdomar, agera förebilder och vara goda ambassadörer för cykelsporten. Teamet gör det också möjligt för alla övriga tävlingscyklister och motionärer i Skövde Cykelklubb att utvecklas i mtb sporten. Var med och deltag på de gemensamma träningar som hålls av teamcyklisterna bla på torsdagarna. Vi kommer också att hålla i en del distansträningar på helgerna nästa år. Naturligtvis kommer vi återigen att arrangera Mörkercupen 2016, då med ett nytt koncept!
Runt teamet börjar också delarna att falla på plats. Cyklarna är sedan tidigare levererade av http://www.sportson.se/#skovde och nu också teamhjälmarna och teamets skor, tack Urban på Sportson. Kontrakten med Skövde Cykelklubb är signerade.  Titta gärna runt på teamcyklisternas bloggar och ta del av deras träning och funderingar.
//Mats

Share on Google Plus

About Unknown

Skövde CK - Team Sportson. En satsning på cyklister i skaraborg. Följ vår utveckling på hemsidan.

0 kommentarer :

Skicka en kommentar